1050.png
CLUB BTT BESALÚ
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - círculo blanco
  • Wikiloc
 

LA DESFRENADA

SOBRE LA DESFRENADA

Des del 2007 que, a Besalú, cada 11 de setembre es celebra LA DESFRENADA, la pedelada nacional de Catalunya, organitzada pel Club BTT Besalú Desfrenats.

Aquesta marxa de BTT des dels seus inicis que sempre ha constat de 2 recorreguts per tal d'adaptar-se a tots els nivells i edats.

El circuit curt, que cada any ha estat entre els 20 i 25 kms de distància, sense molta dificultat tècnica; i un circuit llarg que sol estar entre els 30 i 35 kms de distància amb una dificultat tècnica més elevada, per aquells amants de la BTT que els hi agrada disfrutar dels bons camins.

Des del club ens comprometem a seguir amb aquest esdeveniment i per això us convidem a que us reserveu el matí de l'11 de setembre i vingueu a disrutar del BTT amb nosaltres a la propera edició!

16a DESFRENADA

Moltes gràcies a totes i a tots, PARTICIPANTS i COL·LABORADORS, per haver-nos retrobat aquest dia tan especial després d'haver-nos vist obligats a celebrar les dues edicions anteriors de la DESFRENADA en format especial Covid-19.

Ja en la última edició que es va poder celebrar, vam comentar que, La Desfrenada té la filosofia de conservar l'essència de marxa de poble, qui vulgui correr que ho faci i qui vulgui anar "de tranquis" que també ho faci, normalment la marxa es basa en la marxa llarga i la curta fa un parell de retallades per estalviar les parts més complicades.

Un cop explicat això, entenem que hi ha gent que s'apunta a la llarga i per algun motiu fa la curta o viceversa, o bé que algú fa un mix de les dues marxes; la gran majoria de bikers informen de si han canviat de circuit, però com que no sempre és així i davant de la impossibilitat de tenir un control totalment fidedigne de tot plegat, vam decidir que no hi hauria classificacions. Des del club pensem que cadascú sap quin temps ha fet i que això ha de ser un repte personal per a cada un.

Tot i no haver-hi classificacions, el que sí que us podem oferir a continuació són les FOTOGRAFIES DE LA PEDALADA gràcies als nostres voluntaris que també fan aquesta tasca. A continuació podreu trobar els tres àlbums amb totes les fotos, perquè les pogueu gaudir i fer-ne tot el "postureo" que vulgueu.

Finalment tornar a donar-vos les GRÀCIES A TOTES I A TOTS i dir-vos que

US HI TORNEM A ESPERAR A LA PROPERA EDICIÓ

LA NOSTRA HISTÒRIA

PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ

Mecànic bicis.png
 

ACTIVITATS DEL CLUB

PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ

Mecànic bicis.png
 
 
10502.png

CONTACTA AMB EL CLUB

Posa't en contacte amb el club a través del nostre correu electrònic:

desfrenats@desfrenats.com

O bé a través del següent formulari

El teu missatge ha estat enviat amb èxit. Tan aviat com poguem et farem arribar una resposta. Moltes Gràcies.